Verwijderen Vloerbedekking

VloerbedekkingLatenVerwijderen.nl is onderdeel van Sloopbedrijf Kalker. Kalker is sinds 2010 actief in de sloopbranche en voorheen enkele jaren als oud ijzer en metalen handelaar.

Sinds 2010 is Kalker zeer actief in de particuliere sector waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn: plavuizen verwijderen, keuken verwijderen, badkamer slopen, behang verwijderen, vloerbedekking verwijderen, caravan slopen en het deels of volledig strippen van huizen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in het hele land.

Voor bovengenoemde sloopwerken hebben wij dan ook een aantal websites gemaakt (zie onderaan de homepagina) om u nog sneller te kunnen bedienen wanneer u in Google zoekt op bijvoorbeeld "vloerbedekking laten verwijderen". Dit omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een normale prijs voor het laten verwijderen van vloerbedekking.

Wij weten dat sommige collegabedrijven ontzettend veel geld vragen voor vloerbedekking verwijderen. Wij doen het in ieder geval altijd een stuk goedkoper!

Bij ons betaalt u voor vloerbedekking verwijderen een bedrag vanaf 2,50 p/m2 voor laminaat en tapijt, vanaf 10,50 p/m2 voor vloertegels en vanaf 13,50 p/m2 voor gelijmd parket.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal m2, soort bedekking en aantal lagen. Genoemde bedragen zijn inclusief manuren, reiskosten en afvoer van het vrijgekomen afval.

En ohja, wilt u alvast ongeveer weten hoe we uw vloerbedekking verwijderen? Lees het hier.